Finance 365 van Microsoft Dynamics aankoopadvies

Microsoft Dynamics aankoopadvies

We kunnen u wel een aankoopadvies geven voor Finance 365 van Microsoft Dynamics, maar het is misschien verstandig om eerst te weten wat het is en doet. Finance 365 van Microsoft Dynamics is de vernieuwde business software waarmee u kunt anticiperen op het koopgedrag van klanten en een gepast aankoopadvies kunt verschaffen. Het is een clouddienst dat de losse pakketten van ERP, CRM, Office 365 en Azure combineert en als apps beschikbaar stelt vanuit 1 online platform.

Het gevolg van deze combinatie is dat u een veel completer beeld hebt van uw klantenbestand. Dit wordt steeds noodzakelijker omdat klanten steeds beter geïnformeerd zijn. Door het automatiseren van verkoop- en marketingprocessen kan uw verkoopteam efficiënter werken en meer tijd besteden aan de verkoop. Met Finance 365 van Microsoft Dynamics kunt u klanten een aankoopadvies verschaffen gebaseerd op data die uit deze clouddienst naar voren komt. Het gebruik van Finance 365 van Microsoft Dynamics verbeterd daarmee de prestaties van uw verkoopteam.

Microsoft DynamicsElk bedrijf moet een goede balans hebben tussen verkoopproductiviteit en inkomsten. In de meeste gevallen liggen de problemen die hieruit voortvloeien bij time management. Bij de balans tussen de administratieve taken, verkoopgesprekken, aankoopadvies en de focus op activiteiten op korte en/of lange termijn is Finance 365 van Microsoft Dynamics geen overbodige luxe. Het kan alle processen eenvoudiger en sneller laten verlopen. Met Finance 365 van Microsoft Dynamics kunnen  uw verkopers aan de hand van interactieve grafieken snel inzicht krijgen in de voor hen meest relevante informatie en hun aankoopadvies hierop baseren. Door gebruik te maken van de verschillende apps die binnen de clouddienst vallen kan een verkoopprofessional makkelijker werken door het accountmanagement, voeden van leads, updates van aanbevolen leads en het gebruik van alle functies van de sociale media vloeiend in elkaar over te laten lopen.

ERP software aanschaffen